Elektrische modellen

Trends zetten – De compacte, batterij-elektrische wagens zetten de norm voor lichte
bedrijfsvoertuigen in stedelijke omgevingen en logistiek.

Ontdek onontdekte mogelijkheden.

Een unieke combinatie van een kleine draaicirkel, een groot elektrisch bereik, 1.40 m breed en een enorm laadvolume dankzij de maximale laadruimte.

Bovendien kan de opbouw van de Cenntro Metro worden aangepast aan uw behoeften en eisen. Eén voertuig – verschillende opbouwen. Dit maakt van de Metro het ideale nul-emissie bedrijfsvoertuig.

De buurt elektrisch en stil ontdekken

Een geboren expert in leveringen (en retouren), bezorgdiensten, postdiensten en facility management. Voelt zich uitermate op zijn gemak in buurten en op smalle routes. Dat bevalt ook de bewoners.

De volledig elektrische Logistar 100 kan ingezet worden voor dagelijks gebruik. Denk aan het bezorgen van pakketten of algemene leveringen. 

De Logistar 100 heeft compactere afmetingen dan conventionele bestelbussen maar is optimaal voor een breed scala aan behoeften.

De volledig elektrische Logistar heeft alles wat nodig is om te inspireren in het dagelijkse zakenleven.

De elektrische transporter met dat ietsje meer – compactere afmetingen dan conventionele transporters voor een breed scala aan behoeften – leverbaar in diverse carrosserievarianten.

De nieuwe maat in de bestelwagenklasse – de nieuwe Logistar 260 met aluminium carrosserie. Met een lengte van 5,45 meter en een slanke breedte van 1,85 meter
breedte, de nieuwe LS 260 is gemaakt voor de diverse uitdagingen in stedelijke en landelijke omgevingen.

 

eHummer Modellen

Het unieke, verbluffende design van de eHUMMER™ inspireert kenners wereldwijd.