e-Toepassingen

Vakantieparken & campings

In vakantie -en recreatieparken, resorts en campings kan een elektrisch cargowagentje ingezet worden om voorraden van bars en restaurants aan te vullen. Technische bijstand voor het onderhoud van de gebouwen & bungalows, groenonderhoud van de parken en pleinen, het kan perfect met de eTruck. Ook de poetsploegen (handdoeken & bedlinnen) zijn snel ter plaatse met deze wendbare electric Light Commercial Vehicles. Ze zijn uitsluitend elektrisch aangedreven en produceren bijgevolg geen geur -en geluidsoverlast, waardoor ook je klanten en bezoekers geen hinder ondervinden én ze geven een duurzame, groene toets aan uw vakantiedomein.

Overheid & Groendiensten

Met een elektrisch voertuig geraak je overal. In heel wat steden gelden tegenwoordig lage-emissie-zones en dus moet ook het wagenpark aangepast zijn. Daarom stelt Green Mobility Group duurzame en emissieloze elektrische voertuigen voor, die volledig CO2-neutraal zijn.

Pak uit met een volledig elektrische groene vloot voor de groen -of technische dienst. Geruisloos de weg op om straten, parken en pleinen proper te maken. Of naar de werf of recyclagepark met een op maat uitgeruste e-Truck. Bovendien kunnen verschillende opties geconfigureerd worden zoals een elektrische vuilniswagen of sweeper.

Sportclubs

Elektrisch vervoer is ook sportief. Greenkeepers kunnen met een pick-up e-Truck ‘groen’ over de sportvelden rijden voor het onderhoud. Materiaalmeesters van sportclubs kunnen snel en ecologisch hun equipment vervoeren. Of denk maar aan uitgestrekte golfvelden, onze e-Hummer is dé vervanging van de traditionele golfkarretjes. Je straalt simpelweg klasse uit met onze elektrische voertuigen. Bovendien is de laadtijd ook bijzonder kort en kan gemakkelijk gebeuren via de energie van zonnepanelen.

Stadslogistiek & Last-mile leveringen

Klanten bestellen vandaag massaal online! Lever grote of kleine pakketten vanaf nu ook op een duurzame manier met een elektrische wagen. Vooral binnen de stadscentra is deze oplossing ideaal. Denk maar aan de LEZ in de grootsteden waar je met dit voertuig altijd en overal binnen mag. De hinder voor bewoners wordt zo ook tot een minimum beperkt en de stad blijft leefbaar.

Industrie & Zorgsector

Ook op bedrijvensites kunnen eLCV’s ingezet worden. Het onderhoud van een wagen- of machinepark kan perfect gebeuren met een elektrische mobile toolbox. Ziekenhuizen of woonzorgcentra kunnen onze cargowagentjes gebruiken voor intern goederentransport, zoals medicijnen, warme maaltijden, beddengoed & linnen, enz.


Food & Beverage

De e-Van Foodbox is het ideale elektrische voertuig om snel en flexibel maaltijden, snacks, dranken en levensmiddelen te verdelen in de drukke binnenstad of uitgestrekte hotelresorts. Ook de leveringen aan bvb beachbars via de zeedijk kunnen perfect met de Foodbox. Door het verlaagde middelpunt liggen de voertuigen goed en stabiel op de weg.

Ideaal voor maaltijden, snacks, dranken, levensmiddelen   “ gekoeld “  te leveren.

Tuinbouw & Fruitteelt

Ook voor de tuinbouwsector zijn de milieuvriendelijke e-Trucks ideaal. Zelfs bij de fruitteelt of op wijngaarden kunnen onze elektrische voertuigen uiterst praktisch ingezet worden tussen de fruitranken. De laadbak kan perfect uitgerust worden met een elektrisch kip-systeem en loofrekjes

Campussen & Scholen

Op schoolterreinen of tussen verschillende campussen kunnen elektrische voertuigen ingezet worden om goederen ecologisch te vervoeren. Deze e-vehicules geven de omgeving direct een groene toets waarmee de moderne student zich graag identificieert.

Leisure & Fun

De e-Hummer is hét geschikte voertuig om in de vrije tijd te cruisen en te gaan shoppen. Stoer, wendbaar en makkelijk te parkeren! Rij met het open model langs de kust, naar de yachthaven, door de velden, naar je sportclub en je vrienden. Fun gegarandeerd !

Luchthavens

Ook op luchthavens kunnen onze eLCV’s uiterst efficiënt ingezet worden om op de tarmac of in grote halls cargo te vervoeren. Medewerkers en reizigers zullen deze emissieloze voordelen zeker naar waarde schatten.

Attractie - & Dierenparken

In pret -en attractieparken & dierentuinen is heel wat technisch -en groenonderhoud nodig. Families willen een dag fun & plezier, onze eLCV’s dragen zeker bij tot een groene, innovatieve uitstraling van uw park.

Contacteer ons

Benieuwd naar wat Green Mobility Group voor uw bedrijf kan betekenen? 

Neem vrijblijvend contact op!