Cenntro Automotive Europe stelt nieuwe range van modellen voor.

Cenntro toont zijn volledige volledig elektrische commerciële productlijn en verzorgt de wereldpremière van een nieuw elektrisch bestelvoertuig, de Logistar 100 en innovatieve nieuwe carrosserieën voor de Logistar 200 en Metro serie.

Het beursoptreden begint met de Cenntro onthult de wereldpremière van de LS100 tijdens een persconferentie op maandag 19 september om 14.00 uur in hal 13, stand E51. , die ook live te volgen is op social media. Voorzitter en CEO van Cenntro, Peter Wang, evenals Gregory Hancke, Senior Vice President Operations EMEA, en Alain van Munster, Vice President Sales & Marketing EMEA, zullen deelnemen aan het persevenement dat live wordt uitgezonden via LinkedIn.presenteer de talrijke innovaties en onthul de wereldpremière op de IAA.

Het bedrijf zet alvast een uitroepteken op de show met de productiestart van zijn nieuwste serie lichte elektrische bedrijfsvoertuigen, de Logistar 100. De nieuwe Logistar 100 heeft een actieradius van 120 kilometer, een laadvermogen van 525 kilogram en een laadvolume van 2 kubieke meter. De kenmerken van de LS 100 bieden vloten en bedrijfseigenaren een echte elektrische voertuigkeuze voor een breed scala aan toepassingen, waaronder expressdiensten, handel en onderhoudsdiensten, horeca en facility management.

Naast de LS 100 zal het gehele bestaande productassortiment van Cenntro aanwezig zijn op de IAA. Dit omvat de in Duitsland gebouwde Metro L en N elektrische transporters, de grotere Logistar 200 en de Logistar 400 truck, die voor het eerst buiten de VS wordt getoond. Voor de specialisten in stadsvervoer Metro en Logistar 200 presenteert het bedrijf nieuwe carrosserieën met innovatieve oplossingen.

Ook de Antric One Cargobike zal in Hannover worden getoond. Een vierwielige e-laadfiets die speciaal is ontworpen voor bezorgdiensten en transport van stukgoederen. De Cargobike maakt gebruik van een innovatief trolleysysteem in combinatie met een lage laadvloer. Hij heeft een laadvolume van 2,3 kubieke meter en een laadvermogen tot 300 kilogram. Beursbezoekers kunnen een proefrit maken met de Antric One in het bakfietsparcours op het buitenterrein bij stand CB90.

“Met de presentatie van ons brede productaanbod bestaande uit de verschillende oplossingen voor volledig elektrisch vervoer, bieden wij de bezoekers een zeer interessant spectrum van verschillende voertuigconcepten en gespecialiseerde opbouwoplossingen. Er zal veel en nog meer te ontdekken zijn op de stand van Cenntro”, aldus Gregory Hancke, Senior Vice President Operations van Cenntro Automotive Europe.

Cenntro presenteert haar nieuwe productportfolio op de IAA Transportation 2022 in hal 13, stand E51 en op het buitenterrein, stand L51.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Laatste nieuws

Search