CENNTRO Metro voortaan beschikbaar met kiepbak

CENNTRO breidt zijn aanbod van carrosserie-opties voor zijn Tropos ABLE compacte elektrische transporters uit met kipwagens.

CENNTRO breidt zijn aanbod van carrosserie-opties voor zijn METRO compacte elektrische transporters uit met kipwagens. Ze zijn verkrijgbaar als achterkipper en als driezijdige kipper en kunnen worden ingezet op bouwterreinen, voor facility management, tuinaanleg, landschapsverzorging of in de landbouw.

De nieuwe kippers voor de CENNTRO METRO-modellen zijn verkrijgbaar tegen een catalogusprijs vanaf 4.300 euro netto. Het laadvermogen ligt tussen 375 en 610 kg, afhankelijk van de versie en het voertuigmodel. Met een binnenhoogte van 35 centimeter zijn beide kipperversies 2,30 meter lang en 1,40 meter breed. Ingebouwde sjorogen om de lading vast te zetten en de cabine te beschermen, behoren tot de standaarduitrusting van de nieuwe carrosserieën. De zelf ontwikkelde vloerconstructie garandeert een hoog draagvermogen. De kippers zijn uitgerust met een beproefde elektro-hydraulische cilinder.

De technische prestatiegegevens van de CENNTRO METRO blijven ongewijzigd. De elektrische transporters hebben een actieradius van maximaal 260 km en zijn emissievrij. Met een breedte van 1,40 meter kunnen de compacte elektrische bedrijfsvoertuigen gemakkelijk over smalle wegen rijden. Door korte wielbasis en kleine draaicirkel zijn ze bijzonder praktisch.

Het kan ook heel interes­sant zijn voor bedrijven in bijvoor­beeld Antwerpen die daar een ‘cityhub’ hebben en van daaruit in het stadscen­tra gaan leveren. Met een klein wendbaar elektrisch voertuig als dit is dat echt ideaal

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Laatste nieuws

Search