Partner GMG regio Antwerpen & Limburg in de kijker

Ondernemer Daan Aerts gaat elektrische bestelwagens in compacte vorm verkopen: “We mikken op gemeentebesturen en bedrijven met cityhubs”

Carrosseriecentrum Hoogstraten en De Automakelaar, de twee bedrijven van ondernemer Daan Aerts uit Hoogstraten, zijn – samen met een West-Vlaamse collega – de exclusieve verdeler van Tropos Motors uit Duitsland geworden. Dat zijn elektrische bestelwagens in compacte vorm. “We mikken  vooral op steden en gemeenten, maar ook voor evenementen en (bouw)bedrijven kan dit een meer dan interessant alternatief zijn”, vertelt Daan Aerts.

Bedrijven, evenementen en gemeentebesturen. Allemaal zijn ze wel ergens bezig met het vergroenen – lees dan vooral het elektrisch maken – van het wagenpark. Met Tropos Motors meent Daan Aerts daarvoor het ideale vervoersmiddel gevonden te hebben en hij is er – samen met een West-Vlaamse handelaar – de exclusieve verdeler van geworden van Tropos Motors. “Het gaat om kleine elektrische bestelwagens in verschillende vormen”, vertelt Daan Aerts. “De standaardmodellen zijn er eentje met een laadbak en een met een opbouw. Maar het voordeel is dat die opbouw op maat kan gemaakt worden en met zes simpele bouten kan vervangen worden.”

 

Bron: www.hln.be

Het kan ook heel interes­sant zijn voor bedrijven in bijvoor­beeld Antwerpen die daar een ‘cityhub’ hebben en van daaruit in het stadscen­tra gaan leveren. Met een klein wendbaar elektrisch voertuig als dit is dat echt ideaal

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Laatste nieuws

Search